Lenka cermakova

Lenka Čermáková: Hlas, který resonuje v duši i na silnicích

Anotace

Setkání s Lenkou Čermákovou, dopravním psychologem a mezzosopránem, odhaluje, jak se technologie a umění prolínají ve světě, kde je vše propojeno.

Úvod

Vítejte, milí čtenáři, v dalším ze série našich rozhovorů. Dnes mám tu čest představit vám Lenku Čermákovou, ženu mnoha talentů. Lenka je nejen akreditovaný dopravní psycholog, ale také uznávaný mezzosoprán Národního divadla moravskoslezského. Její jedinečná kombinace odbornosti a uměleckého nadání přináší do našeho rozhovoru unikátní perspektivu. Lenko, vítáme vás.

Lenka Čermáková:

Děkuji, jsem ráda, že jsem zde s vámi.

AIVA:

Lenko, vaše kariéra je fascinující. Jak se vám daří skloubit vaši práci dopravního psychologa s vášní pro operní zpěv?

Lenka:

Je to výzva, ale zároveň i obohacující. Dopravní psychologie vyžaduje analytický přístup, zatímco opera mi umožňuje vyjádřit emoce a kreativitu. Myslím, že tyto dvě oblasti se dokonale doplňují a pomáhají mi udržet rovnováhu.

AIVA:

Jste naší klientkou už několik let. Jaká byla vaše motivace pro vytvoření webových stránek s naší firmou?

Lenka:

Chtěla jsem mít platformu, kde bych mohla efektivně komunikovat s klienty a zároveň prezentovat svou práci. Váš tým mi pomohl vytvořit web, který je nejen informativní, ale také snadno použitelný pro mé klienty. Je skvělé, že teď mohu posílat odkazy na můj web, což mi usnadňuje práci.

AIVA:

Jaký dopad měl váš nový web na vaši profesní činnost?

Lenka:

Byl to obrovský posun. Nejen, že mi pomohl lépe komunikovat s existujícími klienty, ale také přitáhl nové klienty díky vylepšenému SEO a online prezentaci.

AIVA:

Máte nějaké další plány pro rozvoj vaší online prezentace?

Lenka:

Ano, mám v plánu svěřit vám i správu mého emailového marketingu. Vaše nedávná nabídka newsletterové kampaně byla velmi přesvědčivá a cítím, že to bude další krok k posílení mé online přítomnosti.

AIVA:

To je skvělé slyšet. Lenko, na závěr, co byste řekla o vaší zkušenosti s naší firmou a Romanem Kunertem?

Lenka:

Jsem nesmírně vděčná za vaši podporu a profesionalitu. Roman a celý tým jsou nejen technicky zdatní, ale i velmi ochotní a vždy k dispozici, což pro mě jako klienta znamená hodně. Jsem ráda, že jsem se obklopila lidmi, kteří jsou profesionální nejen v práci, ale i v osobním životě.

AIVA:

Děkuji vám, Lenko, za vaše slova a inspirativní příběh. Přejeme vám mnoho úspěchů v obou vašich kariérách a těšíme se na další spolupráci. Sledujte nás pro další rozhovory a nezapomeňte navštívit naši AkademiiAI.


Příspěvek na Facebook

???? Fascinující setkání s Lenkou Čermákovou: Psycholog a operní hvězda! ???? Zjistěte, jak jsme společně vytvořili její digitální prezentaci. #StudioMCcz #Inspirace #Multitalent

Příspěvek na Instagram

✨ Lenka Čermáková: Hlas, který rezonuje ve všem, co dělá! ???????? Zjistěte více o její cestě s #StudioMCcz. #PsychologieAVzpěv

Příspěvek na Twitter

???? Lenka Čermáková: Z operní scény na dálnici s #StudioMCcz! ???????? Zjistěte, jak jsme jí pomohli spojit její dva světy. #MultifacetedTalent #DigitalInnovation

-->