Podklady - podporované formáty

26.06.2023

Samozřejmě! Zde je text, který můžete použít pro informování klientů o formátech, ve kterých mohou posílat podklady:

"Rádi bychom vás informovali, že přijímáme podklady ve standardních grafických formátech, abychom mohli vytvořit efektivní a kvalitní reklamní kampaně. Níže jsou uvedeny formáty, které můžete použít při zasílání svých podkladů:

  1. JPG (Joint Photographic Experts Group): Rastrový formát vhodný pro fotografie a obrazy s plynulými přechody. Doporučujeme použít formát s minimální kompresí pro zachování kvality.

  2. PNG (Portable Network Graphics): Rastrový formát s podporou průhlednosti a vysokou kvalitou obrazu. Je vhodný pro loga, grafiku s ostrými hranami a oblasti s průhledností.

  3. GIF (Graphics Interchange Format): Formát umožňující animace až 256 barev. Doporučuje se pro jednoduché animace, pohyblivé ikony nebo efekty.

  4. PDF (Portable Document Format): Formát, který zachovává původní vzhled a formátování dokumentu nezávisle na zařízení. Vhodný pro tiskoviny, prezentace nebo dokumenty s vloženými obrázky.

  5. AI (Adobe Illustrator): Vektorový formát používaný pro tvorbu a ukládání logotypů, ilustrací a grafiky s vektorovou křivkou. Umožňuje zachování vysoké kvality a škálovatelnosti bez ztráty detailů.

  6. EPS (Encapsulated PostScript): Vektorový formát, který je vhodný pro tiskoviny, velké plakáty a výrobu potisků. Podporuje průhlednost a umožňuje škálování vektorové grafiky.

Prosíme, abyste své podklady zasílali v jednom z uvedených formátů. Pokud máte jakékoli specifické požadavky nebo otázky ohledně formátů, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s vámi!"

-->