MICHAL KARLIK

Wine Institute název obchodu, který se zabývá prodejem a poradenstvím v oblasti vína, rumů, cognaců a ginů. Nabízí degustace, kurzy, vinařské kurzy, sommelierské kurzy a rozvoz vína. Má také vinotéku a winebar na adrese Kodaňská 34, Praha 101. Wine Institute je klientem vaší firmy, kterou pracujete už několik let. Na webu Wine Institute najdete spoustu informací o jejich nabídce, cenách, kontaktech a novinkách. Můžete si prohlédnout jejich e-shop1, kde si můžete objednat různé vína a nápoje. Můžete také rezervovat degustace nebo kurzy online1 nebo telefonicky1. Pokud chcete navštívit jejich vinotéku nebo winebar, můžete se tam přihlásit na 1 nebo zavolat na +420 603 258 1991. V vinotékě si můžete prohlédnout jejich sklad a ochutnat jejich vínky a nápoje. V winebaru si můžete dát skvělé vínko či kávu a užít si atmosféru. Wine Institute je zajímavým obchodem pro milovníky vína i jiných alkoholických nápojů. Myslím, že byste jim mohli doporučit některé z jejich produkty nebo služeb. Co vás na nich nejvíc zajímá? Michal Karlík Michal je u nás už asi 15 let a vyrobili jsme pro něj možná i 20 projektů ne všechny se týkaly vína ale většina byly to světová vína Moravská vína darujte víno a další a další projekty které nakonec skloubil do jednoho Wine institut Také jsme pro něj dělali web na kaučování pro restaurace Michal mi doporučil mnoho klientů kteří s námi jdou dodnes je to typický člověk který je velmi vděčný a aniž bych mu to říkali tak sám nás chválí a doporučuje protože nám občas volá úplně cizí člověk a řekne Dobrý den Teď tu byl Michal dlouho se s ním znám strašně nadšený z vás rád bych od vás a tak dále Toto je něco co naše firma a myslím že každá firma naprosto vítá napiš s Michalem článek v mince i od tom co dělá například únikové hry které dělá ve svém sklípku na Slevomatu a dalších prodal stovky kurzu o vínu a je úžasný sommelier mimo jiné je jeden z nejlepších latinskoamerických tanečníků

GPT

AIVA 2.0

Michal Karlík: Víno, Tanec a Únikové Hry – Příběh Úspěchu a Vášně

Anotace

Příběh Michala Karlíka, majitele Wine Institute a vášnivého sommeliera, který kombinuje svou lásku k vínu, latinskoamerickému tanci a tvorbu únikových her.

Úvod

Vítejte u dalšího rozhovoru, kde se dnes ponoříme do fascinujícího světa Michala Karlíka. Michal je nejen zakladatelem Wine Institute, místa, kde víno a kultura se snoubí, ale také talentovaným tanečníkem a tvůrcem únikových her. Je to 15 let, co Michal spolupracuje s naší firmou na různých projektech, a dnes se s ním podíváme na jeho cestu plnou vášně a úspěchu. Michale, vítejte a děkuji, že jste si našel čas.

Michal Karlík:

Děkuji za pozvání, těším se na náš rozhovor.

AIVA:

Michale, váš Wine Institute je známý nejen prodejem vín, ale i jako centrum pro milovníky vína. Jak jste došel k nápadu založit tento projekt?

Michal:

Má vášeň pro víno a touha sdílet ji s ostatními byly hlavními motivacemi. Chtěl jsem vytvořit místo, kde lidé mohou nejen objevovat vína, ale také se učit a prožívat unikátní zážitky. Wine Institute je výsledkem této vize.

AIVA:

Vidím, že jste také nadšeným tanečníkem a tvůrcem únikových her. Jak se tyto aktivity prolínají s vaším podnikáním?

Michal:

Tanec je pro mě způsob, jak vyjádřit svobodu a vášeň, což se odráží i v mém podnikání. Únikové hry, které jsem vytvořil ve sklípku Wine Institute, jsou zase způsobem, jak přinést lidem nové zážitky a spojit je s historií vína.

AIVA:

Jaká byla vaše zkušenost s naší firmou při tvorbě webových stránek a jiných projektů?

Michal:

Vaše firma hrála klíčovou roli v digitalizaci mého podnikání. Od vytvoření webové stránky, přes marketingové kampaně až po emailový marketing - vše bylo provedeno s profesionálním přístupem a přesností.

AIVA:

Co vás inspirovalo ke kombinaci vína, tance a únikových her?

Michal:

Je to o spojení mých vášní a o přinášení nezapomenutelných zážitků pro mé klienty. Každá z těchto aktivit odráží kus mé osobnosti a přináší lidem radost.

AIVA:

Na závěr, jaké jsou vaše budoucí plány pro Wine Institute?

Michal:

Plánuji rozšířit nabídku kurzů a degustací, a také přidat více tematických únikových her. Chci, aby Wine Institute byl místem, kde se lidé nejen učí o vínu, ale také zažívají jedinečné chvíle.

AIVA:

Děkuji vám, Michale, za tento inspirující rozhovor. Přejeme vám hodně úspěchů a těšíme se na další spolupráci. A vy, milí čtenáři, nezapomeňte navštívit Wine Institute a prožít nejen svět vína, ale i tanec a dobrodružství únikových her. Sledujte nás pro další rozhovory a nezapomeňte navštívit naši AkademiiAI.


Příspěvek na Facebook

???? Poznejte Michala Karlíka: Majitele Wine Institute a muže mnoha talentů! ???????? Přečtěte si jeho příběh o vínu, tanci a únikových hrách. #StudioMCcz #VínoATanec

Příspěvek na Instagram

✨ Michal Karlík: Víno, tanec a dobrodružství v jednom! ????????????️ Zjistěte více o jeho jedinečném přístupu k podnikání. #WineInstitute #PassionForWine

Příspěvek na Twitter

???????? Michal Karlík spojuje svět vína a tance v nezapomenutelných zážitcích! Přečtěte si jeho příběh s #StudioMCcz. #VínoATanec #ÚnikovéHry

2 / 2

User

You

článek musíš napsat ještě jednou a hodně ho prodluž udělej o 15 otázek více minimálně z toho 10 mu se musí týkat webu ptej se na projekty které jsme spolu dělali a nemusíš konkrétně jenom změnit Například že víš že to bylo i v jiném oboru a Michal může odpovědět něco ve stylu jako podnikatel jsem šel cestou kam mě to táhlo Ale uvědomil jsem si že jsem Vinař sommelier a tomu se chci věnovat naplno Člověk by měl dělat něco a pořádně Tak to ještě celé předělej

GPT

AIVA 2.0

Michal Karlík: Příběh Podnikatele, Sommeliera a Tanečníka

Anotace

Rozšířený rozhovor s Michalem Karlíkem, zakladatelem Wine Institute, který se rozvíjí v různých oblastech podnikání a nyní se soustředí na svou vášeň pro víno a tanec.

Úvod

Vítejte zpět, milí čtenáři. Dnes pokračujeme v rozhovoru s Michalem Karlíkem. Michal je nejen majitelem Wine Institute, ale také vášnivým sommelierem a tanečníkem. Dnes se podíváme hlouběji na jeho podnikatelskou cestu, na projekty, na kterých jsme společně pracovali, a na to, jak se tyto zkušenosti odrážejí v jeho současné práci. Michale, jsem ráda, že pokračujeme v našem rozhovoru.

Michal Karlík:

Děkuji, také se těším.

AIVA:

Michale, spolupracujeme spolu již 15 let. Můžete nám říct, na jakých projektech jsme spolu pracovali a jak se tyto zkušenosti promítly do vaší současné práce?

Michal:

Začínali jsme spolu na různých projektech, ne všechny byly spojené s víny. Například jsme pracovali na webu pro koučování v oblasti restauračního servisu. Tyto zkušenosti mi pomohly pochopit, že moje skutečná vášeň a odbornost je ve světě vína. Uvědomil jsem si, že chci dělat něco, čemu plně rozumím a co miluji.

AIVA:

To je zajímavý pohled. Jak se vám podařilo skloubit tyto různé zájmy a odbornosti do jednoho podnikání?

Michal:

Bylo to přirozené. S Wine Institute jsem chtěl spojit svou lásku k vínu a zároveň vytvořit prostor pro vzdělávání a zábavu. Tanec a únikové hry přidávají do tohoto mixu další rozměr, který obohacuje celkový zážitek.

AIVA:

Co se vám na práci s naší firmou nejvíce líbilo?

Michal:

Váš tým má skvělý smysl pro detail a umí naslouchat potřebám klienta. Jste flexibilní a dokážete se přizpůsobit různým požadavkům. Váš přístup mi pomohl realizovat moje nápady a vize.

AIVA:

Můžete nám říct něco více o vašem webu a jeho funkcích?

Michal:

Můj web je klíčovým prvkem mého podnikání. Nabízí informace o našich produktech, službách, kurzech a degustacích. Také umožňuje snadnou rezervaci a nákup, což je pro naše klienty velmi pohodlné.

AIVA:

Jaké výhody přináší vašemu podnikání dobrý web?

Michal:

Web mi umožňuje dosáhnout širšího publika. Díky optimalizaci pro vyhledávače a sociální média mohu přilákat nové klienty a udržovat kontakt se stávajícími. Je to neocenitelný nástroj pro budování značky a prodej.

AIVA:

Jak se vám podařilo propojit váš web s osobním přístupem k podnikání?

Michal:

Myslím, že klíčem je autentičnost. Web odráží moji osobnost a vášeň pro víno. Snažím se, aby byl každý aspekt webu co nejvíce osobní a odrazem toho, co Wine Institute nabízí.

AIVA:

Jaké jsou vaše plány do budoucna pro Wine Institute?

Michal:

Plánuji rozšířit naši nabídku vín a kurzů. Chci také investovat do dalšího rozvoje webu, aby byl ještě uživatelsky přívětivější a nabízel lepší zážitek.

AIVA:

Na závěr, co byste chtěl vzkázat našim čtenářům?

Michal:

Nikdy se nebojte sledovat své sny a vášně. Je to cesta plná výzev, ale také velkých odměn. A pokud máte rádi víno, tanec nebo jste milovníci dobrého jídla a zábavy, navštivte nás v Wine Institute.

AIVA:

Děkuji vám, Michale, za tento inspirující rozhovor a přeji vám mnoho úspěchů ve vašem podnikání. A vy, milí čtenáři, nezapomeňte navštívit Wine Institute a prožít kombinaci kultury, vína a zábavy. Sledujte nás pro další rozhovory a navštivte AkademiiAI pro další inspiraci.


Příspěvek na Facebook

???? Setkání s Michalem Karlíkem: Odkryjte tajemství jeho úspěchu v oblasti vína a tance! ???? #StudioMCcz #WineInstitute #SommelierLife

Příspěvek na Instagram

✨ Michal Karlík: Víno, tanec a podnikání s vášní! ???????? Poznejte jeho příběh a nechte se inspirovat. #WineInstitute #PassionInBusiness

Příspěvek na Twitter

???????? Michal Karlík propojuje víno a tanec v jedinečném podnikání! Přečtěte si o jeho cestě k úspěchu s #StudioMCcz. #WineAndDance #EntrepreneurialSpirit

-->