Obchodní podmínky

Obchodní podmínky Studio Modern Creative s.r.o.

1. Úvodní ustanovení

1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen „obchodní podmínky“) společnosti Studio Modern Creative s.r.o., se sídlem Korunní 2569/108, Vinohrady, 101 00 Praha 10, IČO: 19770073, vedené u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 390547 (dále jen „prodávající“) upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě kupní smlouvy (dále jen „kupní smlouva“) uzavřené mezi prodávajícím a jinou fyzickou nebo právnickou osobou (dále jen „kupující“) prostřednictvím webové stránky prodávajícího.

2. Informace o zboží a cenách

2.1 Informace o zboží a jeho hlavních vlastnostech jsou dostupné na webových stránkách. Podrobnosti o cenách nejsou předem stanoveny a jsou k dispozici pouze pro klienty, kteří u nás udělají závazný zájem. Po zaslání emailu, komunikaci přes online chat na stránkách, nebo prostřednictvím platforem na sociálních sítích, prodávající zasílá kupujícímu individuálně připravenou nabídku.

3. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

3.1 Prezentace zboží na webových stránkách je nezávazná a prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu ohledně tohoto zboží. Objednávka je vytvořena na základě písemného vyjádření zájmu kupujícího prostřednictvím emailu, online chatu, nebo platformy na sociálních sítích. Po obdržení zájmu prodávající kupujícímu zasílá nabídku s detailními informacemi o produktu a ceně.

4. Webhosting a domény

4.1 Pro správné fungování a dostupnost zakoupených webových stránek a eshopů je nutné, aby kupující měl aktivní webhostingový plán, jehož podrobnosti jsou uvedeny na https://www.studiomc.cz/webhosting. V případě, že doména klienta není funkční a webhosting není uhrazen do devadesáti (90) dnů od upozornění, server automaticky smaže všechny data bez možnosti jejich obnovy, aby uvolnil prostor pro aktivní klienty.

5. Právo na odstoupení od smlouvy

5.1 Kupující má právo odstoupit od smlouvy do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží, a to bez uvedení důvodu. Odstoupení musí být prodávajícímu oznámeno písemně. Pro zachování lhůty pro odstoupení od smlouvy stačí odeslat odstoupení před uplynutím této lhůty.

6. Závěrečná ustanovení

6.1 Veškerá ujednání mezi prodávajícím a kupujícím se řídí právními předpisy České republiky. Jakékoli spory vzniklé na základě smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím se řeší právní cestou a jsou v příslušnosti městského soudu v Praze. 6.2 Tyto obchodní podmínky nabývají účinnosti dnem jejich zveřejnění na internetových stránkách prodávajícího a jsou platné a účinné do doby jejich změny nebo doplnění prodávajícím.

Tímto jsou obchodní podmínky aktualizovány tak, aby odpovídaly aktuálním provozním a obchodním praktikám společnosti Studio Modern Creative s.r.o.

-->